Тел.: 0700 18 256 | IBAN: BG91PRCB92301045647310
Доставка на торти!

Как да поръчам?

Стъпки за поръчка и покупка в Chochko.com

Може да се извършват поръчки от различни продуктови страници в онлайн магазина на Chochko.com. Всеки продукт има характеристики и единична цена, която включва ДДС.

  1. Укажете съответния продукт, който искате да закупите (ако е необходими, изберете съответните вариации – бр. парчета, вид пълнеж и т.н. и дата от календара), след което кликнете върху бутона “Поръчай”. Това действие добавя продукта във вашата потребителската кошница. Може да видите каква сума и брой продукти са натрупани в кошницата в горния ляв ъгъл до продукта (бутона Виж кошницата).
  2. Отворете потребителската кошница (горе вляво). Тук може да правите промени в количеството, както и да изтриете отделни продукти от количката.
  3. Натиснете бутона “Поръчай” – отваря се нова страница, съдържаща форма за попълване на данните за доставка. Ако желаете да Ви бъде изпратена фактура, моля опишете данните на фирмата в съответните полета. Всички полета, обозначени със * са задължителни.
  4. Изберете начин на плащане.
  5. Кликнете върху бутона “Поръчай” (долу вдясно) и заявката ще бъде изпратена за обработка. След това ще получите имейл в който е описана Вашата поръчка, както и всички данни за фактура и адрес на доставка.

В рамките на 24 часа от момента на поръчката с Вас ще се свърже оператор за потвърждение на поръчката и адреса на доставка.

След потвърждаване на поръчката по телефона, очаквайте поръчаните от вас продукти да бъдат доставени от куриер в уговорените срокове.
ВНИМАНИЕ: Ако адресът за кореспонденция и/или телефон за връзка, въведени във формата за контакт, не са действителни поръчката няма да бъде изпълнена.

 

ВАЖНО!

Необходимо да извършите предварително заплащане чрез PayPal, EasyPay или по банков път.

При направена поръчка за торта в срок по-кратък от обявеното време за изпълнение според спецификата на съответната торта в сайта, следва да бъде допълнително таксувана като експресна поръчка.


Warning: array_intersect(): Argument #2 is not an array in /home/tortisofia/public_html/wp-content/themes/Terso/footer.php on line 235
Доставки

Къде извършваме доставки?

Извършваме доставки на територията на цяла България.

Колко струва доставката?

За София (от 14 до 20 часа всеки ден) доставката е 8.80 лв.

* София (Панчарево, Банкя, Костинброд) (от 18 до 21 часа всеки ден) доставката е 14.00 лв.

За Пловдив (от 9 до 19 часа всеки ден) доставката е 4 лв.

Ако искате да поръчате торта извън градовете София и Пловдив, моля свържете се с нас на 0700 18 256.

Кога пристига доставката?

Часът на пристигането на доставката се уточнява с наш служител.

Кога извършваме доставки?

Доставки се извършват 7 дни в седмицата.