Тел.: 0700 18 256 | IBAN: BG91PRCB92301045647310
Доставка на торти!
Честит Рожден Ден на Григор Димитров

Честит Рожден Ден на Григор Димитров

рожден ден григор димитров торти чочко
Честит Рожден Ден, Гришо!
С пожелание за много здраве, съпътстващи успехи на корта и извън него! Продължавай със същия хъс да покоряваш нови върхове, да караш цяла нация и хиляди хора по света да се вълнува заедно с теб и твоите успехи! Бъди щастлив, вдъхновявай и от сърце ти желаем първо място в световната ранглиста!

Read more →

Рисуваме на открито Мики Маус – Детска Група

Рисуваме на открито Мики Маус – Детска Група

В сърцето на Пловдив заповядайте да нарисуваме заедно картината “Мики Маус”. Групите са подходящи за деца над 6 години На 05.09 от 10.00 часа в Торти Чочко на площад Централен, заедно с приятелите ни от Dali Vino, можеш да нарисуваш свой собствен шедьовър, който да отнесеш в къщи, разбира се с помощтта на опитен художник Запази своето място тук – https://dalivino.bg/produkt/dali-vino%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b8-%d1%87%d0%be%d1%87%d0%ba%d0%be-%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80/ или на 0889957077 Опит не е необходим! Предоставяме всички необходими материали за рисуване и чаша свежа лимонада или студен чай по избор + 2 топки сладодед по избор от нашата витрина. Сподели и ела с приятели Кога? На 05.09 понеделник от 10.00 часа Къде? В сърцето на Пловдив Торти Чочко гр, Пловдив площад Централен (срещу входа на Цар Симеоновата градина) Как да си резервирам място? Запази своето място тук – https://bit.ly/31qafmV или на телефон 0889957077 Цена - 25лв с включени материали за рисуване Приготвени на място Свежа Лимонада или Студен Чай + 2 топки сладолед по избор от нашата витрина Опит не е необходим! Носете със себе си усмивка и добро настроение

Read more →

Рисуваме на открито с DaliVino на 31 Август

Рисуваме на открито с DaliVino на 31 Август

В сърцето на Пловдив с чаша хубаво вино в ръка ще рисуваме на открито "Милувката" На 31.08 от 18.30 часа в Торти Чочко на площад Централен, заедно с приятелите ни от Dali Vino, можеш да нарисуваш свой собствен шедьовър, който да отнесеш в къщи, разбира се с помощтта на опитен художник Запази своето място тук - https://bit.ly/31qafmV или на 0889957077 Опит не е необходим! Предоставяме всички необходими материали за рисуване и хубава чаша вино Сподели с приятели Кога? На 31.08 понеделник от 18.30 часа Къде? В сърцето на Пловдив Торти Чочко гр, Пловдив площад Централен (срещу входа на Цар Симеоновата градина) Как да си резервирам място? Запази своето място тук - https://bit.ly/31qafmV или на телефон 0889957077 Опит не е необходим! Носете със себе си усмивка и добро настроение :)

Read more →

Рисуваме на открито с DaliVino на 23 Август

Рисуваме на открито с DaliVino на 23 Август

Представи си топла лятна вечер, чаша хубаво вино в ръка и лежерна атмосфера, която предразполага за добре прекарано време с приятели... Рисуваме на открито "Вечната Мерилин" На 23.08 от 18.30 часа в Торти Чочко на площад Централен, заедно с приятелите ни от #DaliVino, можеш да нарисуваш свой собствен шедьовър, който да отнесеш в къщи, разбира се с помощтта на опитен художник
Запази своето място тук - https://bit.ly/2XxChMa или на телефон 0889957077 Опит не е необходим! Предоставяме всички необходими материали за рисуване и чаша хубаво вино Кажи и на приятели Кога? На 23.08 неделя от 18.30 часа Къде? В сърцето на Пловдив Торти Чочко гр, Пловдив площад Централен (срещу входа на Цар Симеоновата градина) Как да си резервирам място? Запази своето място тук - https://bit.ly/2XxChMa или на телефон 0889957077 Опит не е необходим! Носете със себе си усмивка и добро настроение :)

Read more →

Новата торта Джаз на Торти Чочко

Новата торта Джаз на Торти Чочко

Обичаме хубавата музика и вкусните торти :) Опитахте ли новата торта Джаз на Торти Чочко? Може да поръчаш онлайн оше сега. Контрастни вкусове на бял и черен шоколадов крем в съчетание с плътен шоколадов блат и ягоди Или я намери в Торти Чочко - Пловдив *пл. „Централен“ 1 *бул. “Христо Ботев” 150 *бул. “6-ти Септември” 143 Торти Чочко - София *бул.”Джеймс Баучер” 99-101 (кв.Лозенец) *ул. “Гео Милев” 44 (кв.Гео Милев) *бул. “Македония” 8 (кв.Център) Торти Чочко - Хасково *бул. "Съединение"24 Супермаркет Чочко Попитай и нашите партньори в градовете: Стара Загора *ул. “Цар Симеон Велики” 45 Кафе-сладкарница “Тияна” Габрово *ул. “Николаевска” 15 Магазин “Fornetti Gabrovo” (срещу банка ДСК) Карлово *ул. “Васил Караиванов” 2А, кафе Шафран – Торти “Чочко” Смолян *бул. “България” 57, магазин Сладък Рай Ихтиман *ул. “Цар Освободител” 125 Кафе-сладкарница Сити Панагюрище *ул. “Петко Мачев” 7 Кафе-сладкарница “Мадрид” Костенец *ул. “Боровец” 2Б Кафе-сладкарница “Дежа Вю” Елин Пелин *ул. “Витоша” 18 Сладкарница Party and Cake

Read more →

Нашата отговорност е вашата безопасност!

Скъпи клиенти, ние от Торти Чочко искаме да ви уверим, че хигиената винаги е и е била наш приоритет. Въпреки това поради създалата се ситуация в страната и покрай развитието на (COVID-19) сме взели незабавни мерки, които засягат всеки етап от производствения процес до издаването на нашите торти. Според предписанието на здравното министерство и всички европейски стандарти ние налагаме следните предпазни мерки: -Служителите на всички инстанции носят ръкавици, които се сменят периодично -Ръцете се измиват с гореща вода и специален сапун с дезифенктират -Дезинфекция на всеки час на всички контактни повърхности,маси,подови настилки, дръжки на врати и др. с предназначен за това препарат -Общите помещения и тоалетните се почистват и дезифенктират през час -За Ваша безопасност и наша сигурност ежедневно следим здравословното състояние на всеки служител -Онлайн поръчки на торти с доставка от наш специализиран транспорт(за градовете София,Пловдив,Хасково), можете да направите на www.chochko.com Призоваваме всеки да се отнася отговорно към своето здраве, както и здравето на околните за да прекратим разпространението на коронавирус. Нека не позволяваме вируса да разболее мислите ни и да спира отпразнуването на радостните ни поводи!

Read more →

Корпоративен каталог/ Фирмени подаръци 2019/2020

Корпоративен каталог/ Фирмени подаръци 2019/2020

Дойде и това време на годината, когато всички HR-и са заети с търсенето на нови идеи за фирмени подаръци.  Фирмените коледни подаръци трябва да са уникални, интересни и запомнящи се, в същото време трябва да са с ограничен бюджет. Ние от Торти Чочко разбираме техните дилеми затова всяка година подготвяме именно такива корпоративни подаръци. Тази година сме подготвили специален коледен каталог с уникално вкусни меденки, прясно изпечени с натурален мед и ароматна канела. Всяка една меденка е ръчно украсена с много любов и настроение :) За повече информация или поръчка на корпоративни подаръци, свържете се с нас на 0700 18 256, или на имейл: ofischochko@gmail.com Ето и нашите предложения-> Торти Чочко Корпоративен каталог Коледа 2019-2020  

Read more →

Защо „Торти Чочко“ става „Chochko-since1991-”?

Защо „Торти Чочко“ става „Chochko-since1991-”?

Торти Чочко е марка позната в България със своя дългогодишен опит в производството на ръчно правени торти с внимание към всеки детайл, от изпичането на блата и приготвянето на крема до украсата, за да се превърне в сладкия завършек на вашите най-прекрасни поводи и моменти.

Именно през 1991 година отворихме врати на първия си магазин за ръчно правени торти и печива в гр. Хасково. Последваха магазините ни в Пловдив, кафе-сладкарниците ни в София и най-новата ни радост кафе-сладкарница „Chochko” в сърцето на Пловдив. Създадохме много верни и дългогодишни партньори в градовете Карлово, Смолян, Ихтиман, Костенец... Стъпихме и на международни пазари в Германия и Холандия.

Претърпяхме много промени през всички тези години и израствахме стъпка по стъпка. Именно за това решихме, че е време да отразим това в една по-нова и модерна визия на нашия бранд.

Днес, благодарение на вас, ние сме все по-мотивирани да работим и доразвиваме нашия уникален и собствена почерк в сладкарското изкуство и имаме огромното желание това да се случва под името „Chochko-since1991-”

Новият облик на името ни отразява нашата цел да продължаваме да се развиваме, да бъдем конкурентно способни, различни и уникални, и всичко това подплътено с дългогодишните традиции от деня на основаването на Торти Чочко.

Ние обичаме това което правим, нядяваме се да го обикнете и вие :)

[gallery ids="25900,25899,25897,25896,25895,25898,25894"]

Read more →


Warning: array_intersect(): Argument #2 is not an array in /home/tortisofia/public_html/wp-content/themes/Terso/footer.php on line 235
Доставки

Къде извършваме доставки?

Извършваме доставки на територията на цяла България.

Колко струва доставката?

За София (от 14 до 20 часа всеки ден) доставката е 8.80 лв.

* София (Панчарево, Банкя, Костинброд) (от 18 до 21 часа всеки ден) доставката е 14.00 лв.

За Пловдив (от 9 до 19 часа всеки ден) доставката е 4 лв.

Ако искате да поръчате торта извън градовете София и Пловдив, моля свържете се с нас на 0700 18 256.

Кога пристига доставката?

Часът на пристигането на доставката се уточнява с наш служител.

Кога извършваме доставки?

Доставки се извършват 7 дни в седмицата.